Penapis air cuckoo

Kenapa setiap rumah perlu pasang penapis air Cuckoo?

😊 Air beralkali dan bermineral. Sesuai utk semua peringkat umur
😊 Air dijamin SEDAP, BERSIH DAN HALAL
😊 Air panas, Suam & sejuk dihujung jari
😊 Tak kelam kabut nak buat air setiap kali balik keje
😊 Menjimatkan masa. 10 saat susu baby siap
😊 Mudah hidangkan air untuk family tersayang

Kelebihan membuat penapis air Cuckoo
😊 Servis FREE
😊 Tukar filter FREE
😊 Penghantaran FREE
😊 Pemasangan FREE
😊 Pindah FREE
😊 Tubing FREE
😊 Yuran pendaftaran FREE
😊 Konsultasi FREE

Permohonan pon sangat mudah.
😱 tak perlu payslip
😱 tak perlu gerentor
😱 tak perlu epf statement
😱 kelulusan segera

Kenapa penapis air kami lebih BEST dari yang lain?

βœ… Beralkali bukan asidik
βœ… Bermineral bukan RO
βœ… Tangki stainless steel bukan plastik
βœ… Tukar filter setiap 4 bulan bukan 6 bulan
βœ… Setahun tukar semua filter baru bukan 2 tahun baru tukar
βœ… Guna teknology nano bukan ionizer
βœ… Filter dari korea bukan china

CUCKOO menggunakan teknologi NANO POSITIVE FILTER yang menghasilkan air bermineral dan bebas dari heavy metal. CUCKOO water purifier juga menghasilkan air beralkali.

Filter ini telah dipatenkan hanya utk penapis air Cuckoo. Jd, anda tidak akan dpt menikmati air sama dgn penapis air lain.

http://www.wasap.my/60197958666

http://www.wasap.my/60197958666

Advertisements

Product cuckoo

Air πŸ’¦πŸ’¦dan udara tak dapat dipisahkan
begitu juga penapis air dan udara.
tiada penapis udara dan air maka tidak sempurnalah rumah anda..

tp jgn risau kami di cuckoo sentiasa ingin bg yg terbaik utk pelanggan kami.
kami sediakan pelan combo mampu milik utk semua memiliki penapis air dan udara

dengan combo termurah di pasaran dgn serendah Rm150.94 sebulan..anda mampu memiliki penapis air dan udara.

Bukan itu shj anda akan diberi Air Q bernilai Rm600 sercara PERCUMA penapis udara usb 😱😱😱Betapa cuckoo pentingkan kesihatan anda.

Servis
πŸ†“Filter
πŸ†“Pemasangan
πŸ†“Full warranty
πŸ†“AIR Q PURIFIER

Ayuh daftar segera..Combo termurah hanya di Cuckoo πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
whatsap
http://www.wasap.my/60197958666

http://www.wasap.my/60197958666

Penapis udara cuckoo

*FUNGSI Penapis Udara Cuckoo*

1) Menyedut habuk, debu & hama yang berterbangan
2) Berkesan memerangkap bulu-bulu haiwan peliharaan
3) Menyerap asap jerebu, rokok dan bau hapak rumah
4) Menyingkirkan virus kuman, bakteria
5) Menyahkan bau-bau yang kurang enak di dalam rumah

*MEMBANTU Masalah*
1) Mengurangkan Asma//lelah
2) Mereka yang selalu buat selsema & hidung berair
3) Mengurangkan bulu-bulu anak bulus yang terbangan
4) Mengurangkan habuk & debu rumah

Wassup

http://www.wasap.my/60197958666

http://www.wasap.my/60197958666

Penapis air cuckoo 2018

Kenapa setiap rumah perlu pasang penapis air Cuckoo?

😊 Air beralkali dan bermineral. Sesuai utk semua peringkat umur
😊 Air dijamin SEDAP, BERSIH DAN HALAL
😊 Air panas, Suam & sejuk dihujung jari
😊 Tak kelam kabut nak buat air setiap kali balik keje
😊 Menjimatkan masa. 10 saat susu baby siap
😊 Mudah hidangkan air untuk family tersayang

Kelebihan membuat penapis air Cuckoo
😊 Servis FREE
😊 Tukar filter FREE
😊 Penghantaran FREE
😊 Pemasangan FREE
😊 Pindah FREE
😊 Tubing FREE
😊 Yuran pendaftaran FREE
😊 Konsultasi FREE

Permohonan pon sangat mudah.
😱 tak perlu payslip
😱 tak perlu gerentor
😱 tak perlu epf statement
😱 kelulusan segera

Kenapa penapis air kami lebih BEST dari yang lain?

βœ… Beralkali bukan asidik
βœ… Bermineral bukan RO
βœ… Tangki stainless steel bukan plastik
βœ… Tukar filter setiap 4 bulan bukan 6 bulan
βœ… Setahun tukar semua filter baru bukan 2 tahun baru tukar
βœ… Guna teknology nano bukan ionizer
βœ… Filter dari korea bukan china

CUCKOO menggunakan teknologi NANO POSITIVE FILTER yang menghasilkan air bermineral dan bebas dari heavy metal. CUCKOO water purifier juga menghasilkan air beralkali.

Filter ini telah dipatenkan hanya utk penapis air Cuckoo. Jd, anda tidak akan dpt menikmati air sama dgn penapis air lain.

Wassup

http://www.wasap.my/60197958666

http://www.wasap.my/60197958666

Penapis air cuckoo 2018

Kelebihan Fusion Top adalah pada TEMPOH sewa beli !

πŸ‘‰ Sewa beli 3tahun pertama hanya RM98
πŸ‘‰ Selepas itu customer πŸ‘‡

βœ… Boleh terminate ATAU
βœ… Tukar model lain ATAU
βœ… Sambung bayar

Jika anda berminat untuk sambung bayar, Tahun 4 & 5 Cuckoo bagi harga promosi dengan bayaran bulanan serendah RM80 sebulan

Best kan??

Mana tahu waktu tu ada model yang lagi hot meletop..Kita boleh tukar..😊

Sedikit info mengenai Fusion Top πŸ™‹

βœ” Direka khas untuk rumah
βœ” Sesuai untuk suri rumah, orang tua & kanak2
βœ” Suhu Panas & Sejuk
βœ” Mudah & senang digunakan
βœ” Boleh digunakan jika tiada elektrik

BEST SELLING MODEL FUSION TOPπŸ“’

Fusion top menggunakan manual function berbeza dengan Iris & Icon.

Jom dapatkan segera .. Wasap Abang . kita deal sampai jadi. Anda tak kan menyesal .

http://www.wasap.my/60197958666/fusiontop

http://www.wasap.my/60197958666/fusiontop

http://www.wasap.my/60197958666/fusiontop

#rfrzlgecy
#aact
#usahawancuckoo2k18

Berjimat dengan cuckoo

Cuckoo bantu anda berjimat. Bukan sekadar beri air berkualiti.

Tak percaya? Jom kita kaji.

Berapa kos air minuman kita sehari mengikut kadar yg sesuai dgn badan kita kalau kita x guna penapis air Cuckoo dirumah?

Hari ni kak gina nak share info that can save ur money.

Kita ambil contoh average keluarga yg terdiri dari 3 orang. Papa, mama dan seorang anak.

Papa :
berat 70kg
Pengambilan air sehari : 3 liter

Mama :
Berat 60kg
Pengambilan air sehari : 2.5 liter

Anak
Berat 45kg
Pengambilan air sehari : 2 liter

Kalau keluarga ini memilih membeli air mineral di kedai ini, berapa kos sebulan.

Penyelesaian:

Jumlah pengambilan air minima sehari :
3 + 2.5 + 2 = 7.5 liter sehari

Air mineral yg paling rendah harganya di kedai ini ialah RM16.99 utk 19 liter air.
(9.5 L x 2 botol = 1 kotak)

Berapa lama air 19 liter ini boleh bertahan?

19 liter / 7.5 liter sehari = 2.5 hari.

Jadi air tersebut cukup utk penggunaaan 2. 5 hari.

Kesimpulan:

1 kotak RM16.99 utk penggunaan 2.5 hari.

Berapa kotak yg diperlukan utk sebulan?

30 hari / 2.5 hari = 12 kotak

Jadi dlm masa sebulan, keluarga ini perlukan 12 kota air mineral (9.5 L) bernilai RM16.99 sekotak setiap bulan.

Jadi berapa kos air mineral mereka sebulan?

12 X RM16.99 = RM203.88

Ini pengiraan utk keluarga nuklear dgn berat badan sederhana. Mcm mn kalau anak lagi ramai atau berat badan lebih berat? Atau bila tetamu dtg?

Pasti kos makin bertambah.

Solusi:

Guna penapis air Cuckoo

Model Icon:

βœ… Air mineral dan beralkali ringan

βœ… Ada air panas, suam dan sejuk

βœ… Ada suara

βœ… Ada self sterilisation

βœ… Ada free servis

βœ… Ada free warranty

RM113.21 sahaja sebulan.

Non stop flow air mineral panas suam dan sejuk. Confirmed.

Berapa penjimatan?

Mineral botol : RM203.88

Mesin Icon cuckoo : RM113.21

Jimat : RM90.67 sebulan. 😱😱😱

Tapi, selain tu, ada lagi yg paling penting.

Dengan cuckoo,

🍭 Tak perlu berpatah pinggang angkat botol

🍭 Tak perlu semak simpan botol2 dirumah

🍭 Tak perlu jerang air utk kopi segelas

🍭 Tak perlu semak2 fridge utk air sejuk

🍭 Tak perlu marah2 bila air botol kosong je tinggal dlm fridge lepas balik dr kerja

🍭 Tak perlu stress bila suami asyik minta air kopi panas kaw cepat.

Dengan Cuckoo, semua nya mudah.

Tekan, terus dapat air mineral panas, suam dan sejuk.

Duit pon jimat. Tenaga pon jimat. Stress pon jimat.

Kan. Of course!

Kearah kebahagian diri, keluarga dan poket.

CUCKOO!

Satu2 nya mesin penapis air yg memberikan anda dan keluarga anda air mineral di rumah.

http://www.wasap.my/60197958666

Kenapa anda perlu pilih penapis air cuckoo di rumah anda?

Cuckoo bantu anda berjimat. Bukan sekadar beri air berkualiti.

Tak percaya? Jom kita kaji.

Berapa kos air minuman kita sehari mengikut kadar yg sesuai dgn badan kita kalau kita x guna penapis air Cuckoo dirumah?

Hari ni kak gina nak share info that can save ur money.

Kita ambil contoh average keluarga yg terdiri dari 3 orang. Papa, mama dan seorang anak.

Papa :
berat 70kg
Pengambilan air sehari : 3 liter

Mama :
Berat 60kg
Pengambilan air sehari : 2.5 liter

Anak
Berat 45kg
Pengambilan air sehari : 2 liter

Kalau keluarga ini memilih membeli air mineral di kedai ini, berapa kos sebulan.

Penyelesaian:

Jumlah pengambilan air minima sehari :
3 + 2.5 + 2 = 7.5 liter sehari

Air mineral yg paling rendah harganya di kedai ini ialah RM16.99 utk 19 liter air.
(9.5 L x 2 botol = 1 kotak)

Berapa lama air 19 liter ini boleh bertahan?

19 liter / 7.5 liter sehari = 2.5 hari.

Jadi air tersebut cukup utk penggunaaan 2. 5 hari.

Kesimpulan:

1 kotak RM16.99 utk penggunaan 2.5 hari.

Berapa kotak yg diperlukan utk sebulan?

30 hari / 2.5 hari = 12 kotak

Jadi dlm masa sebulan, keluarga ini perlukan 12 kota air mineral (9.5 L) bernilai RM16.99 sekotak setiap bulan.

Jadi berapa kos air mineral mereka sebulan?

12 X RM16.99 = RM203.88

Ini pengiraan utk keluarga nuklear dgn berat badan sederhana. Mcm mn kalau anak lagi ramai atau berat badan lebih berat? Atau bila tetamu dtg?

Pasti kos makin bertambah.

Solusi:

Guna penapis air Cuckoo

Model Icon:

βœ… Air mineral dan beralkali ringan

βœ… Ada air panas, suam dan sejuk

βœ… Ada suara

βœ… Ada self sterilisation

βœ… Ada free servis

βœ… Ada free warranty

RM113.21 sahaja sebulan.

Non stop flow air mineral panas suam dan sejuk. Confirmed.

Berapa penjimatan?

Mineral botol : RM203.88

Mesin Icon cuckoo : RM113.21

Jimat : RM90.67 sebulan. 😱😱😱

Tapi, selain tu, ada lagi yg paling penting.

Dengan cuckoo,

🍭 Tak perlu berpatah pinggang angkat botol

🍭 Tak perlu semak simpan botol2 dirumah

🍭 Tak perlu jerang air utk kopi segelas

🍭 Tak perlu semak2 fridge utk air sejuk

🍭 Tak perlu marah2 bila air botol kosong je tinggal dlm fridge lepas balik dr kerja

🍭 Tak perlu stress bila suami asyik minta air kopi panas kaw cepat.

Dengan Cuckoo, semua nya mudah.

Tekan, terus dapat air mineral panas, suam dan sejuk.

Duit pon jimat. Tenaga pon jimat. Stress pon jimat.

Kan. Of course!

Kearah kebahagian diri, keluarga dan poket.

CUCKOO!

Satu2 nya mesin penapis air yg memberikan anda dan keluarga anda air mineral di rumah.

http://www.wasap.my/60197958666

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Get started